2015. január 16., péntek

Havidíjas keresőoptimalizálás

Havidíjas keresőoptimalizálás

Megjelent egy új cikk a havidíjas keresőoptimalizálásról, ahol részletesen taglalja a H-Well kft a havidíjas keresőoptimalizálást, lépéseket, folyamatokat.
A havidíjas keresőoptimalizálás egy viszonylag új szolgáltatás a keresőoptimalizálásban, hiszen eddig a sikerdíjas keresőoptimalizálás és mellette a linképítést lehetett a legtöbbet hallani mint szolgáltatást.
A havidíjas konstrukció azonban merőben új, teljesen alkalmazkodik a nemzetközi elvekhez, és már nem csak az egy két fő kulcsszót állítják be ezzel a technikával, hanem egy weblapot akár 20 keresőszóra is első oldalra juttatnak. A cikkből még az is kiderül, miben más a sikerdíjas optimalizálás a havidíjas optimalizáláshoz képest.

Ami a legfontosabb különbség, hogy a sikerdíjas ára sokkal borsosabb, de a garancia az benne, hogy az ügyfél csak akkor fizet ha elérik a szerződésben foglalt helyezést. A havidíjas ettől eltér, mivel havonta optimalizálják a teljes weblapot több keresőszóra és akár keresőszó cserére is van lehetőség, így a weblap nagyon sok keresőszóra tud első oldalon lenni és egyre több és több látogatót elérni.
A weboldal látogatottságán pedig sok múlik, mivel a vevők a látogatókból lesznek.

A cikk itt olvasható: http://seo-keresooptimalizalas.com/havidijas-keresooptimalizalas 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése